Serveis - Cerrajería G. Acosta - Cerrajería G. Acosta

info@cerrajeriaacosta.es
937 726 585
Vaya al Contenido
Productes i serveis
Serralleria en general. Tancaments metàl·lics. Automatitzacions, muntatges...
Construcció i manteniment de portes residencials, comunitàries i industrials.
Gràcies a la nostra experiència de més de 30 anys en el sector, un ampli equip professional i comptant amb la maquinària, eines i infraestructura necessària, podem oferir i desenvolupar tota mena de projectes i solucions personalitzades per als nostres clients, ja siguin empreses com particulars.

Per tot això comptem amb unes instal·lacions de 800 m2 ubicades a Masquefa (Barcelona), on es troben els departaments de disseny, magatzem i taller, aquest últim equipat amb ampli ventall d'eines (cisalles i plegadora de 3 m, trossejadores, torsionadora, corbadores, polidores , màquines per soldar ferro, inoxidable, alumini, acers, plataforma elevadora, carretó elevador, pont-grua, torn, bufadors, trepants de peu, màquina de plasma, entre moltes més ..) Disposem de 4 tallers mòbils i un camió amb ploma de 12 mts.

Treballem el ferro i l'acer inoxidable. Realitzem qualsevol tipus de reparació que estigui relacionat amb el metall. També disposem de servei d'obertures de porta, venda de material al detall, còpies de clau, còpies de comandaments, etc.
Serveis i solucions de serralleria industrial

Estem especialitzats en l'atenció i el servei per empresa. Dissenyem i construïm tota mena d'estructures i portes metàl·liques, baranes, escales, reixes ...
Realitzem manteniment, construcció i millora de maquinària i d'accessoris per a aquestes, Així com també dissenyem i fabriquem canonades i dipòsits.
També realitzem reparacions en vehicles agrícoles, camions, remolcs, etc.
Serveis per a particulars i comunitats

Fusteria metàl·lica (construcció de portes, baranes, escales, reixes, estructures, porxos, etc.). Construcció i manteniment de portes residencials, comunitàries i industrials
Oferim serveis de paleta, pintura, jardineria i electricitat. Fusteria de fusta, alumini i tendals
Inici
Torneu a la nostra pàgina principal
Equip i experiència
Qualitat i professionalitat
a el servei dels nostres clients
Contacte i informació
Poseu-vos en contacte amb nosaltres
o visiti les nostres instal·lacions
Estem a la seva disposició.
C/ Castellví de Rosanes, 7  - Pol. Ind. La Pedrosa
08783 Masquefa
(Barcelona)
Cerrajeria G. Acosta
Tel: 937 726 585 / 937 727 622
info@cerrajeriaacosta.es
Regreso al contenido